Wat we doen

Zakelijk

Onder aansturing van Ine Willems maakt en redigeert de Vertalerij teksten en vertalingen voor bedrijfsleven, overheid en de commerciële uitgeverij, in een verscheidenheid aan talenparen en specialisaties. Ook bieden we gerichte schrijf- en vertaaltrainingen: op onze locatie bij Kamer52 in het Noord-Brabantse Oosterhout, of bij u op kantoor.

 

Presentaties, correspondentie, contracten, handleidingen, projectdocumentatie, leaflets, flyers en advertorials voor promotiedoeleinden, recepten, op maat geschreven kwaliteitshandboeken voor zorginstellingen, tot in de puntjes verzorgde plannen van aanpak voor de aannemerij. En dat dan in het Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands of Spaans en andersom: het kan allemaal.

 

We verzorgen teksten en vertalingen voor onder meer de provincie Noord-Brabant, Archiment Projectmanagement, Matrix Fitness en Ahlmann-Mecalac.

 

Literair

Onder haar eigen naam verzorgt Ine boekvertalingen voor meerdere uitgeverijen, waaronder Signatuur, Karakter, Nieuw Amsterdam, Atlas-Contact en HarperCollins Holland. Ze heeft werk vertaald van bekroonde auteurs als Sara Shiloh, Lawrence Hill, Hilary Mantel en James Jones. Als de planning het toelaat, werkt ze graag samen. Daarnaast ondersteunt ze uitgevers en acquirerend redacteurs met verhaalanalytische boekrapporten.

 

Neem voor meer informatie, (taal)advies en offertes contact met ons op.

Contact

 

 

De Vertalerij

Wat we doen

Wie we zijn

Literair Vertaalatelier

de Ateliers

Gastlessen

Agenda